L'IFISC (CSIC-UIB) organitza la sisena edició del cicle Explorant les Fronteres entre els Sabers

Les conferències tindran lloc els dies 16, 23 i 30 de maig i tractaran la divulgació científica des de la perspectiva de la creativitat i l’humor 

Dia: els dijous 16, 23 i 30 de maig de 2013
Hora: 19.30 hores
Lloc: CaixaFòrum,
plaça de Weyler, 3, Palma
 

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) organitza la sisena edició del cicle Explorant les Fronteres entre els Sabers: Creativitat i humor per divulgar la ciència.

El cicle, que compta amb la col·laboració de l’Obra Social de “la Caixa”, té com a objectiu tractar la divulgació científica des de la perspectiva de la creativitat i l’humor.

Programa:

  • Dijous, 16 de maig. «Diàlegs complexos: un recorregut per les ciències». El catedràtic de Filosofia de la UIB Camilo José Cela Conde entrevista Jorge Wagensberg, director científic de la Fundació la Caixa.
     
  • Dijous, 23 de maig. «Protó: la història d’una partícula immortal... o quasi». Discurshow: divulgació, rigor i divertiment a càrrec de Xurxo Mariño, professor de Fisiologia de la Universitat de la Corunya,  i Vicente de Souza, actor.
     
  • Dijous, 30 de maig. «Per què tothom sembla beneit, menys jo i alguns dels meus amics? (o... com la societat ens idiotitza en tres actes)». Cafè científic amb Bartolo Luque, professor del Departament de Matemàtica Aplicada i Estadística de la Universitat Politècnica de Madrid; Javier Mateos, escriptor, actor i director d’Aleen Formación y Comunicación; i Roberto Malo, escriptor i actor. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/05/2013

Data de publicació: 14/05/2013