L'ICE i el Departament de Psicologia de la UIB organitzen el curs "The Inner Resilience Program", impartit per la pedagoga nord-americana Linda Lantieri

L'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) i el Departament de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears organitza el curs The Inner Resilience Program (IRP), destinat al professorat de primària i secundària, que s'impartirà dissabte, 5 de març, entre les 10 i les 19 hores, a l’edifici Sa Riera.

El curs serà impartit per la pedagoga nord-americana Linda Lantieri, que té més de quaranta anys d’experiència com a mestra, subdirectora i directora d’un col·legi públic a l’East Harlem (Nova York). Ha estat professora d’institut al Hunter College (Nova York) i el 1985 creà el Programa per resoldre conflictes de manera creativa (RCCP), implantat en més de 400 escoles als Estats Units. A més, és una dels membres fundadors del CASEL (Collaborative for Academic, Social and Emotional Learning).

L’IRP és un programa de tècniques per cultivar la fortalesa interior per mitjà de la integració de l’aprenentatge social i emocional i certes pràctiques basades en la consciència plena (mindfulness). L’IRP es pot posar en pràctica en el context escolar tant amb estudiants com amb el professorat i el seu entorn educatiu.

Documents relacionats

Data de publicació: 04/03/2011