L'ICE-IRIE presenta tota la recerca i innovació en educació a les Illes Balears

Més de 27 grups de recerca i 113 comunicacions es trobaran a les Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears 

Vint-i-set grups de recerca, onze dels quals són grups consolidats, i prop de dos-cents professionals de l’àmbit educatiu participaran a les I Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears, organitzades per l’ICE-IRIE.

Les jornades neixen amb la voluntat de ser un espai de trobada dels investigadors del món educatiu que esdevingui un mostrador de l’actualitat del sector, tant de la recerca com dels projectes d’innovació i, alhora, un fòrum de reflexió. 

En el marc d’aquestes jornades, els grups de recerca adscrits a l’ICE-IRIE presentaran i debatran els resultats de les recerques i de les innovacions educatives en diverses taules rodones, a la vegada que els professors de diferents centres educatius exposaran les seves experiències en el camp de la innovació educativa. En aquest sentit, es presentaran 113 comunicacions sobre experiències educatives 

El dilluns 30 de juny a les 17 hores, el doctor Mariano Fernández Enguita, catedràtic de Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, farà la conferència inaugural: Retos y oportunidades para la educación en el nuevo entorno digital y global. 

A l’acte d’inauguració hi seran presents el doctor Jaume Carot, vicerector d'Investigació i Postgrau de la UIB, i el director de l’ICE-IRIE, doctor Miquel F. Oliver. 

IRIE 

L’Institut de Recerca i Innovació Educativa, IRIE, és un institut en procés de creació adreçat a la recerca científica i la innovació en els camps de l’educació i la formació. Es crea a partir de la confluència d’esforços de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UIB i la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern balear. L’IRIE presta serveis de suport a la recerca i la innovació a tots els grups adscrits, i també realitza activitats docents de tercer cicle universitari, cursos de postgrau, doctorat i cursos de formació de curta durada en aquests mateixos àmbits. Un dels seus principals objectius és la transferència del coneixement de la recerca per contribuir a la millora educativa. 

Vídeo

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 30/06/2014

Data de publicació: 23/06/2014