L'EPS recull els segells EUR-ACE per als graus d'Enginyeria Telemàtica i Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Els segells reconeixen l'alta qualitat d'aquests títols impartits a la UIB 

La directora de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears, doctora Loren Carrasco, ha recollit de la mà del secretari d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, senyor Marcial Marín, els certificats d'acreditació dels segells EUR-ACE que han obtingut els graus d'Enginyeria Telemàtica i d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica. Aquests segells reconeixen l'alta qualitat dels títols impartits a la UIB i asseguren que compleixen els requisits de qualitat fixats per la professió. El lliurament ha tingut lloc el 3 d'octubre de 2017 a Madrid en el marc d'un acte de reconeixement als títols que han aconseguit el segell.

El segell EUR-ACE facilita l'entrada dels graduats de la UIB a màsters internacionals, programes de doctorat d'altres institucions d'ensenyament superior i afavoreixen la mobilitat acadèmica i professional dels graduats en l'àmbit internacional. A la vegada, el segell proporciona als ocupadors una prova de qualitat a l'hora d'avaluar les qualificacions d'aquests títols.

EUR-INF per al grau d'Enginyeria Informàtica

L'EPS de la UIB també imparteix el grau d'Enginyeria Informàtica, que està reconegut amb el segell EUR-INF, una acreditació específica dels estudis d'Enginyeria Informàtica i equivalent a l'EUR-ACE. Amb l'obtenció d'aquests segells l'Escola Politècnica Superior de la UIB se situa entre els millors centres universitaris de l'Estat, atès que aproximadament només un 10 per cent dels graus d'Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Industrial i Automàtica i Enginyeria Informàtica han obtingut aquests certificats europeus. 

Data de publicació: 04/10/2017