L'Ajuntament de Capdepera i la UIB preparen una càtedra que inclogui un Observatori de Medi Ambient i Turisme

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha mantingut avui una reunió de feina amb el batlle de Capdepera, Rafel Fernández, per avançar en l’establiment dels continguts d’una Càtedra de Medi Ambient i Turisme de Capdepera que ambdues parts esperen crear en breu.

Com a línia d’acció destacada de la Càtedra, està prevista la creació d’un Observatori de Medi Ambient i Turisme de Capdepera, que ajudarà tant l’Ajuntament de Capdepera com els municipis de Llevant, Mallorca i les Illes Balears a prendre decisions basades en dades.

En la Càtedra també es preveu de dur a terme accions de formació i recerca sobre medi ambient i turisme, adreçades especialment als universitaris de Capdepera i en general a la població del municipi.

A la reunió, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Capdepera, hi han participat també el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés, la vicerectora de Professorat, Maria Antònia Fornés, el degà de la Facultat de Turisme, Bartolomé Deyà, i els regidors Pere Terrasa, responsable d’Educació, i Mónica Viejo Becerra, responsable de Turisme. 

Data de publicació: 08/05/2018