L'Administració pública i l'empresa davant la intel·ligència artificial i la ciberseguretat

La UIB organitza una jornada per tractar els reptes del sector públic i privat amb la implantació de la intel·ligència artificial i la seguretat digital 

La Universitat de les Illes Balears organitza la jornada Intel·ligència Artificial i ciberseguretat en l’Administració Pública i l’empresa, que tindrà lloc el divendres, 15 de desembre, a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari.

La jornada s’inaugurarà a les 9.30 hores amb les intervencions del secretari autonòmic d’Innovació i Societat Digital del Govern de les Illes Balears, senyor Antonio Carmona; la secretària general de la UIB, doctoral Irene Nadal; el director de l’Institut d’Intel·ligència Artificial de la UIB, doctor Llorenç Valverde; el director de la Unitat d’Innovació Tecnològica en Ciberseguretat de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i la directora de la jornada, doctora Maria Isabel Montserrat.

Hi participaran experts destacats en l’àmbit de la intel·ligència artificial i la seguretat digital que compartiran reflexions sobre els reptes que han d’afrontar les empreses i l’Administració pública en aquest àmbit.

La jornada s’organitza en el marc del projecte PID2022-140944OA-109, finançat per MCIN/AEI/10.13039/501100011033/FEDER, UE. La investigadora principal del projecte és la doctora Maria Isabel Montserrat Sánchez-Escribano, professora contractada doctora del Departament de Dret Públic de la UIB.

Podeu consultar el programa complet al web: <https://derechouib.wixsite.com/iacyb/programa>. 

Data de l'esdeveniment: 15/12/2023

Data de publicació: 13/12/2023