Joves investigadors en història de l'art expliquen la seva recerca

Dia: divendres 29 d’abril de 2022
Hora: 10 hores­­
Lloc: Fundació Joan March, carrer de Sant Miquel, 11 Palma 

Primera edició de Joves Talents en Història de l'Art, un simposi anual dedicat a presentar una mostra d'investigacions de postgrau en Història de l'Art.

El cicle està organitzat per la Fundació Joan March, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB) i el Centre Associat de la UNED a les Illes Balears. També hi participen la Universitat de Granada i el Centre Associat de la UNED a Madrid com a centres convidats.

El museu és un lloc de trobada amb l'art, tant per als qui són experts en aquesta matèria com per als qui no. Per aquest motiu, és també un espai perquè un grup d'historiadors de l'art, joves que fan les primeres passes com a acadèmics, es comuniquin amb el públic i intercanviïn els seus coneixements amb altres investigadors.
 
Vuit estudiants seleccionats
 
Durant el dia, vuit estudiants de postgrau seleccionats per un comitè d'experts entre les propostes de les dues universitats —UIB i UNED Balears— i dues institucions convidades més, presentaran les seves investigacions més recents per a un públic general.
 
En aquesta primera edició, les universitats convidades seran la Universitat de Granada i el centre de la UNED a Madrid.

Un simposi a l'any
 
Aquesta és la primera edició d'un simposi que neix amb la vocació de repetir-lo en el futur, sempre seguint la mateixa tònica: excel·lència i varietat.
 
L’esdeveniment tindrà un caràcter informal. L'entrada és lliure i gratuïta; no cal reservar-hi plaça i els interessats s’hi poden incorporar en qualsevol moment (seguint indicacions per no entrar ni sortir de la sala durant una presentació). Al final de cada sessió, hi haurà un torn de preguntes. 

Data de l'esdeveniment: 29/04/2022

Data de publicació: 28/04/2022