Josep Ramoneda impartirà una conferència al "Màster en Patrimoni Cultural, Investigació i Gestió de la UIB"

Dia: dijous, dia 10 de gener de 2008
Hora: 20 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, Palma

Josep Ramoneda, director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, impartirà una conferència dins del Màster en Patrimoni Cultural, Investigació i Gestió de la UIB, impulsat pel Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, amb el suport de Sa Nostra. La conferència és oberta al públic.

Josep Ramoneda (Cervera, 1949) és llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser professor de Filosofia Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona entre 1975 i 1990 i posteriorment director de l'Institut d'Humanitats (1986-1989). Ramoneda fundà i dirigí la col·lecció Textos Filosòfics d'Edicions 62 i va ser fundador de la revista cultural Saber (1980). Durant 16 anys va ser col·laborador del diari La Vanguardia.

Actualment dirigeix el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i és col·laborador del diari El País i de la Cadena SER. Ha publicat nombrosos llibres, entre els quals destaquen Después de la pasión política (Taurus, 1999) i Del tiempo condensado (Random House Mondadori, 2003).


Professionals en gestió del patrimoni

El Màster en Patrimoni Cultural, Investigació i Gestió de la UIB té com a objectiu dotar l'alumne d'instruments, tècniques i coneixements que valorin el patrimoni com a factor de desenvolupament local i com a aposta social prioritària. Es pretén, entre d'altres objectius, formar especialistes en el marc de la conservació integrada del patrimoni cultural, donar resposta a la demanda laboral existent i establir vincles entre el patrimoni cultural i els models específics de desenvolupament del turisme cultural.

Documents relacionats

Data de publicació: 10/01/2008