Jornades sobre la situació dels drets humans als Grans Llacs Africans

Organitzades per Amnistia Internacional Illes Balears amb la col·laboracio de la UIB 

Dia: dimecres, 27, i dijous, 28 de febrer de 2013
Hora: 17 h (obertura)
Lloc: edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Amnistia Internacional Illes Balears i la UIB organitzen unes jornades sobre la situació dels drets humans als Grans Llacs Africans (RDC).

L’obertura de les jornades serà a càrrec del senyor Alfonso López, president de la Secció Espanyola d’Amnistia Internacional.

Entre els temes que es tractaran el dimecres 27 hi ha la presentació del darrer informe d’Amnistia Internacional sobre la República Democràtica del Congo, i una conferència sobre la problemàtica dels Grans Llacs des d’una perspectiva multifactorial.

El programa del dijous 28 tractarà l’agenda internacional de construcció de pau a la RDC, l’explotació dels recursos naturals a la RDC i els treball de les ONGD.

L’actuació del trio Nashara, format per un congolès i dues mallorquina, servirà de cloenda de les jornades.

Conveni de col·laboració

El matí del dia 27, a les 12 hores, Amnistia Internacional i la UIB presentaran un conveni de col·laboració que servirà de marc per organitzar activitats que fomentin el compromís social de la comunitat universitària envers la defensa dels drets humans mitjançant les campanyes i accions d’Amnistia Internacional i per impulsar altres iniciatives en l’àmbit del dret humanitari.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/02/2013

Data de publicació: 26/02/2013