Jornades d'estudi Josep M. Llompart: Presència i incidència en el teixit cultural

La UIB se suma a la commemoració del vint-i-cinquè aniversari de la mort de l'escriptor, poeta i activista cultural mallorquí 

Inauguració
Dia: dijous, 18 d'octubre de 2018
Hora: 16 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, el grup de recerca en Literatura Contemporània: Estudis Teòrics i Comparatius (LiCETC) i el Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears organitzen les jornades d'estudi Josep M. Llompart: Presència i incidència en el teixit cultural, que tindran lloc els dies 18 i 19 d'octubre.

Les jornades es fan en el marc de les activitats de l'Any Llompart, que commemora el vint-i-cinquè aniversari de la mort de l'escriptor, poeta i activista cultural Josep Maria Llompart (1925-1993), i s'hi tractaran aspectes com ara l'obra poètica, de crítica literària i de traducció de Josep M. Llompart i la seva influència en la cultura catalana.

A la inauguració, hi intervindran la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí; el director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, doctor Jaume Guiscafrè; i la investigadora principal del LiCETC, doctora Margalida Pons. 

Data de l'esdeveniment: 18/10/2018

Data de publicació: 03/10/2018