Jornades Vine a la Universitat

Al voltant de 3.800 alumnes de secundària vénen a conèixer la UIB

Dia: divendres, 20 de març de 2009
Hora: arribada a les 8.30 hores
Lloc: davant de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

La UIB, a través del Servei d'Informació, organitza les Jornades Vine a la Universitat adreçades a estudiants de segon de batxillerat, de cicles formatius de grau superior dels centres de secundària de Mallorca i a totes aquelles persones interessades en estudiar a la UIB. Les jornades volen servir perquè futurs estudiants coneguin la Universitat i participin de les sessions informatives dels estudis que s'imparteixen a la UIB per escollir el camí més adequat.

La principal novetat d'enguany és l'adaptació dels estudis a l'Espai Europeu d'Educació Superior, de manera què a les sessions informatives sobre els estudis universitaris, s'explicarà l'oferta d'estudis per al pròxim any acadèmic 2009-2010.

El programa consta d'una benvinguda al campus amb lliurament de material, sessions informatives d'orientació universitària, informació i atenció personalitzada, visites guiades i activitats diverses.

Les jornades Vine a la Universitat tindran lloc els dies 20 i 27 de març. Es preveu l'assistència d'uns 3.800 alumnes en total.

Documents relacionats

Data de publicació: 20/03/2009