Jornades "Vine a la Universitat" a Eivissa. 700 estudiants participen en les jornades de portes obertes a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Dia: dilluns, 8 de febrer de 2010
Hora: 10.30 hores
Lloc:
Seu universitària d’Eivissa i Formentera,
c/ Bes, 9, Eivissa.

Un any més el Servei d’Informació de la UIB i la Seu universitària d’Eivissa i Formentera organitzen les Jornades Vine a la Universitat, adreçades a estudiants de segon de batxillerat i  de cicles formatius de grau superior, amb la intenció de donar a conèixer els estudis que s’ofereixen a la Seu.

Aquestes jornades s’emmarquen dins el pla de difusió de la informació prèvia a la matrícula que es preveu amb la implantació de l’espai europeu d’ensenyament superior. Pretenen que els futurs estudiants visitin i coneguin de primera mà les instal·lacions de la Seu universitària i participin a la sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la Universitat.

Es duran a terme els dies 8, 9 i 12 de febrer i s’hi espera la participació d’uns 700 alumnes de 10 instituts de les Pitiüses en tres torns cada dia, a les 8.30 hores, les 10.30 hores i les 12.30 hores. Dia 8, serà el torn dels alumnes dels centres IES Algarb, IES Sant Agustí, IES Marc Ferrer i IES Sa Colomina. Dia 9, hi prendran part els alumnes de l’IES Santa Maria d’Eivissa, l’IES Quartó de Portmany i l’IES Xarc. Finalment, dia 12, és prevista l’assistència dels centres Escola d’Art d’Eivissa, IES Sa Blanca Dona i IES Isidor Macabich.

Programa de les jornades:

  • Benvinguda i lliurament de material.
  • Sessió informativa sobre l’accés a la Universitat i breu presentació dels estudis i serveis de la Seu universitària.
  • Visita a les instal·lacions de la Seu.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/02/2010

Data de publicació: 05/02/2010