Jornades: El Voluntariat com a Escola de Ciutadania

Presentació del nou Portal de voluntariat UIB 

Dia: dimarts, 24, dimecres, 25, i dijous, 26 de novembre de 2015
Hora: inauguració a les 16.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, OCDS, amb el suport del Govern de les Illes Balears, organitza aquestes jornades. Hi participaran experts de l’àmbit de la participació social, per aprofundir en la realitat del voluntariat encaminat a la transformació de la realitat i a l’exercici d’una ciutadania global. Així mateix es donaran a conèixer les oportunitats que ofereix el Servei de Voluntariat Europeu i altres accions emmarcades en el programa ERASMUS+.

En aquestes jornades es presentarà el nou Portal de voluntariat UIB, una iniciativa per impulsar la participació de la comunitat universitària d’una manera pionera i innovadora que permetrà l’encreuament automàtic de les demandes de voluntariat publicades per les entitats i els perfils de les persones inscrites, per facilitar que tothom trobi el que cerca. 

Avui, a les 16.30 hores, inauguració de les jornades a càrrec del senyor Miquel Gallardo, director general de Participació i Transferència del Govern de les Illes Balears; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/11/2015

Data de publicació: 20/11/2015