Jornada de portes obertes a la Seu universitària de Menorca

Hi participen uns 270 alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior 

Dia: dimarts, 30 de gener de 2024
Hora: primer torn, de 9 a 11 hores; segon torn, d’11.15 a 13.15 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, c/ de Santa Rita, 11, Alaior 

La Seu universitària de Menorca obre les portes als estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de Menorca. La jornada de portes obertes està organitzada per l’Oficina per al Programa d'Orientació i Transició a la Universitat, juntament amb la Seu universitària de Menorca.

Està previst que hi participin 270 alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de diferents centres educatius de Menorca: els instituts Cap de Llevant, Josep Miquel Guàrdia, Joan Ramis i Ramis, i Pasqual Calbó i Caldés.

La jornada està pensada per informar els joves i resoldre els dubtes que puguin tenir a l’hora de triar el seu futur, i per donar a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la seu universitària i els recursos que posen al seu abast. De la mateixa manera, els informaran dels requisits i dels procediments d’accés i d’admissió, alhora que tindran una visió general de l’oferta d’estudis de grau que imparteix la UIB, especialment la que s’ofereix a la Seu universitària de Menorca.

Xerrades als instituts

Així mateix, fins al mes d’abril, el personal de l'Oficina per al Programa d'Orientació i Transició a la Universitat visitarà els centres d'educació secundària de Menorca que ho demanin, i farà xerrades per informar i orientar els estudiants de 4t d’ESO i 1r de batxillerat sobre la importància que té continuar amb estudis postobligatoris. També els facilitaran el procés de transició a la universitat.

Data de l'esdeveniment: 30/01/2024

Data de publicació: 26/01/2024