Jornada de portes obertes a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Hi participen 350 alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior   

Dia: dijous, 25 de gener de 2024
Hora: primer torn, de 9 a 11 hores; segon torn, d’11.15 a 13.15 hores
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera, antic edifici de la Comandància, c/ del Calvari, 1, 07800 Eivissa 

La Seu universitària d’Eivissa i Formentera obre les portes als estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de les Pitiüses. La jornada de portes obertes està organitzada per l’Oficina per al Programa d'Orientació i Transició a la Universitat, juntament amb la Seu universitària d’Eivissa i Formentera.

Està previst que hi participin 350 alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de diferents centres educatius d’Eivissa: els instituts Sa Colomina, Algarb, Santa Maria d’Eivissa, Sa Blanca Dona, Marc Ferrer, el col·legi Nostra Senyora de la Consolació i l’Escola d’Art.

La jornada està pensada per informar i resoldre els dubtes que puguin tenir els joves a l’hora de triar el seu futur, i donar a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la seu universitària i els recursos que posen al seu abast. De la mateixa manera, els informaran dels requisits i dels procediments d’accés i d’admissió, alhora que tindran una visió general de l’oferta d’estudis de grau que imparteix la UIB, especialment la que s’ofereix a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera.

Xerrades als instituts

Així mateix, fins al mes d’abril, el personal de l'Oficina per al Programa d'Orientació i Transició a la Universitat visitarà els centres d'educació secundària d’Eivissa i Formentera que ho demanin, i farà xerrades per informar i orientar els estudiants de 4t d’ESO i 1r de batxillerat sobre la importància que té continuar amb estudis postobligatoris. També els facilitaran el procés de transició a la universitat. 

Data de l'esdeveniment: 25/01/2024

Data de publicació: 22/01/2024