Jornada de portes obertes a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Hi participen alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior 

Dies: divendres 31 de gener i dimarts 4 de febrer de 2020
Hora: primer torn, de 9.45 a 11.45 hores; segon torn, d’11.45 a 13.45 hores
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera, antic edifici de la Comandància, c/ del Calvari, 1, 07800 Eivissa. 

La Seu universitària d’Eivissa i Formentera obre les portes als estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de les Pitiüses perquè puguin conèixer de primera mà l’oferta formativa de la UIB. La jornada de portes obertes està organitzada pel Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), juntament amb la Seu universitària d’Eivissa i Formentera.

La jornada està pensada per informar i resoldre els dubtes que puguin tenir els joves a l’hora d’escollir el seu futur, i donar-los a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la seu universitària i els recursos que tenen a l’abast.

Els alumnes de batxillerat i CFGS rebran informació dels requisits i procediments d’accés i d’admissió a la Universitat. Així mateix, els presentaran l’oferta d’estudis de grau i l’oferta complementària que imparteix la UIB, especialment la que ofereix a la Seu. En aquest sentit, cal recordar que hi poden estudiar els graus d’Administració d’Empreses, Dret, Educació Primària, Infermeria i Turisme 

Data de l'esdeveniment: 04/02/2020

Data de publicació: 03/02/2020