Jornada de Portes Obertes a la Seu Universitària de Menorca

Hi participaran devers quatre-cents seixanta alumnes de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior 

Dies: 1, 5 i 8 de febrer de 2019 
Hora: primer torn, de les 10.30 a les 12.30 hores; segon torn, de les 12.30 a les 14.30 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, carrer de Santa Rita, 11, Alaior  

Prop de quatre-cents seixanta estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior dels centres educatius de Menorca participaran en la Jornada de Portes Obertes de la Seu Universitària de Menorca, organitzada pel Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), juntament amb la seu universitària de Menorca.

Enguany, a més de xerrades informatives amb professors dels estudis que s’imparteixen a la seu hi haurà com a novetat una activitat durant la qual el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) oferirà als estudiants recomanacions que des d'ara mateix poden adoptar amb vista al futur mercat laboral.

La jornada està pensada per informar i resoldre els dubtes que puguin tenir els/les joves a l’hora d’escollir el seu futur, i donar a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la seu universitària i els recursos que posen al seu abast. De la mateixa manera, s’informarà dels requisits i dels procediments d’accés i d’admissió a la Universitat per als alumnes de batxillerat i CFGS, alhora que es presentarà l’oferta d’estudis de grau i l’oferta complementària que imparteix la UIB, especialment la que s’ofereix a la seu de Menorca. En aquest sentit, cal recordar que s’hi ofereixen els graus d’Administració d’Empreses, Dret, Educació Primària, Infermeria i Turisme. 

Data de l'esdeveniment: 01/02/2019

Data de publicació: 29/01/2019