Joana M. Escandell, estudiant de l'IES Madina Mayurqa de Palma, guanya l'ordinador del sorteig del Servei d'Informació de la UIB

El sorteig Guanya un ordinador s'ha realitzat entre estudiants d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de les Illes Balears

Joana M. Escandell Mir, estudiant de segon de batxillerat de l'IES Madina Mayurqa, de Palma, ha estat la guanyadora del sorteig Guanya un ordinador, organitzat pel Servei d'Informació de la UIB en el marc de les activitats de promoció de l'any acadèmic 2007-2008 adreçades als estudiants d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de les Illes Balears.

La senyora Maria Bibiloni, directora de l'oficina de la Caja de Ahorros del Mediterráneo, CAM, al campus universitari; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, han lliurat l'ordinador portatil.

El sorteig s'ha realitzat entre les enquestes dels alumnes que han encertat diverses preguntes sobre la Universitat. Aquestes enquestes es varen repartir a la Fira de la Ciència i a la Fira del Llibre, a les sessions informatives que fa la UIB als centres d'educació secundària i a les visites al campus. En total hi han participat uns 3.000 alumnes.

A l'acte de lliurament hi han assistit la senyora Begoña Morey, Gerent de la UIB, i la senyora Margalida Mas, responsable del Servei d'Informació de la UIB.

Data de publicació: 08/07/2008