Intercanvi musical de l'Orquestra Universitat de les Illes Balears i el Grup Filharmònic de l'Ateneu Musical de Maó

Les dues entitats oferiran dos concerts conjunts a Maó i Palma amb un programa dedicat a les músiques de Hollywood 

L’Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB) i el Grup Filharmònic de l’Ateneu Musical de Maó oferiran dos concerts conjunts a Maó i Palma com a part d’un intercanvi musical que té com a objectiu la promoció musical i interrelació entre les dues entitats. El primer concert tindrà lloc l’11 de març al Teatre Principal de Maó i el segon se celebrarà el 25 de març al Conservatori Superior de les Illes Balears, gràcies al suport de la Fundació Baleària, que col·labora amb el transport dels músics i els instruments.

Ambdues actuacions compartiran el programa «Músiques de Hollywood: de John Williams a Hans Zimmer». El repertori repassarà algunes de les bandes sonores més representatives del cinema de les darreres dècades. La direcció dels dos concerts anirà a càrrec dels titulars de les dues agrupacions, Francesc Amengual i Tomàs Rosselló.

Es tracta del primer intercanvi musical que celebra l’Orquestra Universitat de les Illes Balears, creada el 2018. Es tracta d’una plataforma adreçada als estudiants matriculats a la Universitat i al Conservatori Superior que tinguin fins a 35 anys i ganes de posar en pràctica els seus coneixements musicals i cobrir, al mateix temps, necessitats educatives i culturals a la mateixa Universitat. Actualment, està formada per 48 membres, 20 dels quals són alumnes de la UIB, 9 en són exalumnes, 15 són alumnes del Conservatori i els altres músics són de procedència diversa. Per la seva part, el Grup Filharmònic de l’Ateneu de Maó, fundat el 1916, és una de les institucions de llarga trajectòria musical més destacades de Menorca.

Intercanvi amb el Grup Filharmònic de l'Ateneu Musical de Maó

Reserves a: sac@uib.cat

  • Concert a Menorca: dissabte, 11 de març de 2023, a les 19 hores al Teatre Principal de Maó
  • Concert a Mallorca: dissabte 25 de març de 2023 a les 20 hores a l'auditori del Conservatori Superior de les Illes Balears 

Data de l'esdeveniment: 11/03/2023

Data de publicació: 09/03/2023