Inscripcions obertes a la XXVII edició del Club d'Inversió BMN "Sa Nostra"-UIB

El Club d’Inversió BMN “Sa Nostra”-UIB té com a objectiu principal donar a conèixer els aspectes operatius del funcionament dels mercats organitzats d’accions i els mercats de derivats sobre renda variable mitjançant, d’una banda, la gestió d’una cartera de valors amb doblers ficticis i, de l’altra, la participació en activitats formatives, com conferències i seminaris, garantint que la participació en el Club potenciï la comprensió i el coneixement equilibrat de la realitat dels mercats financers.

Les activitats del Club d’Inversió començaran el 30 de novembre de 2015 i acabaran el 23 de març de 2016.

Els guanyadors podran obtenir importants premis en metàl·lic. A més, es pot obtenir 1 crèdit ECTS de reconeixement acadèmic per la participació en activitats universitàries culturals (pendent d’aprovació).

Per poder participar al concurs l’alumne ha d’estar matriculat a la UIB a qualsevol carrera universitària i s’han de formar equips de tres o quatre estudiants. El nombre de grups que es poden inscriure està limitat a 60.

El període d’inscripció és del 20 al 30 de novembre de 2015. Cal emplenar el formulari que trobareu aquí i seguir les instruccions que figuren al final. El preu d’inscripció d’aquesta activitat és de 30 euros per grup.

Més informació a Facebook: Club Inversión Uib o al despatx DB209 de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, tel.: 971 17 28 09, <bolsa@uib.es>. 

Documents relacionats

Data de publicació: 23/11/2015