Informació actualitzada sobre el coronavirus per a la comunitat universitària

Des d'aquí podeu seguir les novetats sobre l'evolució de la situació a la UIB

La Universitat de les Illes Balears segueix en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries en relació amb l'alerta sanitària produïda pel coronavirus COVID-19. La UIB ha creat una comissió de seguiment sobre l'evolució del coronavirus i està en contacte permanent amb les autoritats sanitàries per tal de disposar d'informació actualitzada en tot moment sobre l'evolució de la situació.

La UIB posa a disposició de la comunitat universitària la informació actualitzada que ofereixen les autoritats sanitàries autonòmiques, estatals i internacionals a través de la web informativa Informació d'interès sobre el coronavirus.

Així mateix, des d'aquí podeu seguir les darreres informacions sobre l'evolució de la situació a la UIB:

09/03/20: Dues professores de la Seu de Menorca, en vigilància activa

Dues professores associades del grau d’Infermeria de la Seu universitària de Menorca es troben entre els 27 professionals sanitaris que estan en vigilància activa per haver estat en contacte amb el primer cas de coronavirus detectat a Menorca. Les dues es troben en bon estat de salut i no presenten símptomes de la malaltia, encara que restaran a ca seva durant catorze dies per recomanació de les autoritats sanitàries. Les professores s’han comunicat amb els seus alumnes, en total divuit estudiants, per tranquil·litzar-los i informar-los de la manera de reestructurar les classes.

06/03/20: Canvis en dues activitats dirigides a personal sanitari

A la UIB, avui divendres 6 de març, no es té constància que s'hagi detectat fins al moment cap cas d'infecció per coronavirus entre els membres de la comunitat universitària. Únicament s'han modificat dues activitats dirigides a personal sanitari, perquè les autoritats sanitàries han restringit la participació en congressos i reunions mèdiques: d'una banda, les classes presencials del Màster en Direcció i Lideratge de Serveis de Salut. Títol propi de la UIB (60 ECTS) han estat substituïdes per sessions formatives en línia que es faran en vídeo en diferit. De l'altra, la UIB i l'Ajuntament de Palma han ajornat la I Jornada d'Envelliment i Salut, que havia de tenir lloc el 12 de març i en la qual havia de participar personal sanitari.

Així mateix, la UIB es manté en contacte directe amb els alumnes que participen en programes de mobilitat a les zones afectades, per resoldre els dubtes que puguin tenir i transmetre'ls les recomanacions i informacions relacionades amb el coronavirus que puguin afectar la seva estada.

Notícies relacionades

Data de publicació: 06/03/2020