Inauguració d'un seminari de l’INAGEA dedicat a la remediació de la contaminació ambiental i el control dels desastres naturals

Dia: divendres, 13 de maig
Hora: 9.15 hores
Lloc: Aula AV06, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la segona sessió dels Seminaris de Primavera de l’Institut d’Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA). Hi intervindran el conseller de Medi Ambient i Territori, doctor Miquel Mir; la vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, doctora Loren Carrasco; i el director de l’INAGEA, doctor José M. Escalona. 

Aquesta sessió estarà dedicada a la remediació de la contaminació ambiental i el control de desastres naturals. S’hi tractaran temes com ara les tècniques descontaminació i remediació de sòls contaminats; la mitigació de la contaminació per microplàstic; el sistema d’alerta primerenca de riscs d’inundació de les illes Balears, i les eines administratives i legals per minimitzar l’impacte ambiental dels projectes sobre l’entorn. La moderarà el doctor Hipólito Medrano, catedràtic emèrit del Departament de Biologia de la UIB, i membre de l’INAGEA.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 13/05/2022

Data de publicació: 11/05/2022