Inauguració del programa La UOM a Eivissa. Vint anys de la UOM a Eivissa

La doctora Maria Ballester Cardell n’impartirà la lliçó inaugural 

Roda informativa
Dia: dilluns, 15 d’octubre de 2018
Hora: 16.30 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera 

Tindrà lloc una roda informativa per presentar el programa La UOM a Eivissa, a càrrec del senyor Vicent Torres, president del Consell d’Eivissa, i la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB.

Inauguració
Dia: dilluns, 15 d’octubre de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera 

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2018-19 del programa La Universitat Oberta per a Majors a Eivissa. Hi intervindran el president del Consell d'Eivissa, senyor Vicent Torres; el batlle de l'Ajuntament d'Eivissa, senyor Rafael Ruiz; la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, senyora Mariví Mengual; la directora de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a Eivissa, senyora María Belén Villalonga; la delegada territorial d’Educació del Govern de les Illes Balears, senyora Margalida Ferrer; el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí.

La lliçó inaugural la pronunciarà la doctora Maria Ballester, professora del Departament de Dret Públic de la UIB, i versarà sobre «La crisi dels quaranta de la Constitució espanyola: la difícil maduresa del règim democràtic». 

Data de l'esdeveniment: 15/10/2018

Data de publicació: 11/10/2018