Inauguració del programa Explorer UIB Palma de suport a l'emprenedoria

Aquesta iniciativa, impulsada pel Banc Santander, té l’objectiu de promoure l'esperit emprenedor i estimular la creació d'empreses 

Dia: dilluns, 14 de gener de 2019
Hora: 16 hores
Lloc: aula 22 de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc, a la Universitat de les Illes Balears, la inauguració del programa Explorer UIB Palma, una iniciativa de suport a l'emprenedoria en el marc del programa nacional Explorer Joves amb Idees, impulsat pel Banc Santander. Durant cinc mesos s'oferirà als participants l’oportunitat d’adquirir les competències, habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa la seva idea de negoci. Està adreçat a joves d’entre 18 i 31 anys amb inquietuds, creativitat i idees innovadores per promoure’n l’esperit emprenedor i estimular la creació d’empreses a la nostra societat.

Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Palma, senyora Joana Maria Adrover; el director de Banca Institucional de Banco Santander, senyor Ángel Juan Luna; el president de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT); el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals de la UIB, doctor Jordi Llabrés; i el guanyador de l'anterior edició del programa Explorer, senyor Pere Joan Llofriu.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 14/01/2019

Data de publicació: 10/01/2019