Inauguració del curs acadèmic de la UOM a Menorca

El doctor Agustí Jansà n’ha impartit la lliçó inaugural 

La lliçó inaugural d’aquest curs es titula «Extrems meteorològics i canvi climàtic» i l’ha pronunciada el doctor Agustí Jansà, membre honorífic del Laboratori Interdisciplinari sobre el Canvi Climàtic de la Universitat de les Illes Balears (LINCC UIB) i col·laborador del grup de recerca de Meteorologia.

Hi han intervingut el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora M. Magdalena Brotons; el conseller de Cultura, Educació i Joventut, senyor Joan Pons; la batllessa de l’Ajuntament de Ciutadella, senyora Joana Maria Pons Torres; el regidor de l’Ajuntament d’Alaior senyor Juan Fernando Orfila Timoner; la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Maó, senyora Beatriz Gallardo; la directora territorial d’Educació a Menorca, senyora Alexandra Marquès, i la directora de l’oficina d’Alaior de CaixaBank, senyora Marta Andorrà.
 
La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de desenvolupament cultural i social de la Universitat de les Illes Balears adreçat a promoure el coneixement i la cultura i, al mateix temps, les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de les persones grans i fomentar-ne la participació en el seu entorn com a dinamitzadors socials.
 
La darrera dècada, la UOM ha duplicat el nombre d’estudiants, s’ha adaptat al canvi de perfil dels usuaris, cada vegada més formats, i ha explorat la formació en línia dels més grans de 50 anys. Més de 25.000 alumnes han passat pels cursos i activitats de l’oferta formativa de la UOM els darrers 20 anys. 

Data de l'esdeveniment: 23/10/2023

Data de publicació: 23/10/2023