Inauguració del curs acadèmic 2018-19 de la Universitat Oberta per a Majors

La doctora Maria Ballester impartirà la lliçó inaugural 

Dia: dilluns, 1 d'octubre de 2018
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2018-19 de la Universitat Oberta per a Majors. Hi intervindran el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; el director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; el director del Centre d'Institucions de CaixaBank a les Balears, senyor Hilari Llabrés; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí.

La lliçó inaugural la pronunciarà la doctora Maria Ballester, professora del Departament de Dret Públic de la UIB, i versarà sobre «La crisi dels quaranta de la Constitució espanyola: la difícil maduresa del règim democràtic».

La Universitat Oberta per a Majors

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de desenvolupament cultural i social de la Universitat de les Illes Balears, dirigit a promoure el coneixement i la cultura i, al mateix temps, les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de les persones grans i fomentar la participació d'aquestes en el seu entorn com a dinamitzadors socials.

La UOM  ha duplicat en la darrera dècada el nombre d’estudiants i celebra els seus primers vint anys adaptant-se al canvi de perfil dels usuaris, cada vegada més formats, i explorant la formació en línia dels més grans de cinquanta anys. Més de 25.000 alumnes han passat pels diferents cursos i activitats de l’oferta formativa de la UOM durant els darrers vint anys. El curs 2018-19 arrenca a l’octubre amb el Diploma Sènior i els diplomes d’especialització en Patrimoni de Mallorca i Grans Descobriments Científics, amb 288 persones inscrites.

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 01/10/2018

Data de publicació: 28/09/2018