Inauguració de la UOM a Formentera

La UIB organitza aquest programa formatiu per a gent gran. Són vuit conferències que s’impartiran entre febrer i maig de 2019. La senyora Lina Sansano en pronunciarà la conferència inaugural. 

Dia: divendres, 1 de febrer de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc, carrer de la Senieta, s/n, Formentera 

Tindrà lloc la inauguració del programa La Universitat Oberta per a Majors a Formentera de l'any acadèmic 2018-19. Hi intervindrà el director de la Universitat Oberta per a Majors, doctor Antoni Gamundí.

La lliçó inaugural serà a càrrec de la senyora Lina Sansano, i versarà sobre Recerca i construcció de la nostra història local. Un plantejament pràctic.

La UOM a Formentera

La UOM a Formentera és un cicle de vuit conferències que té lloc a diferents nuclis de l’illa entre els mesos de febrer i maig de 2019. Es pronunciaran tres conferències a Sant Francesc de Formentera, tres més a Sant Ferran de les Roques i una al Pilar de la Mola. Versaran sobre temes com ara el testament vital, els aliments funcionals, la millora de la memòria o la vida saludable, però també s’hi tractaran qüestions de medi ambient, com ara els líquens i les serps, i de cultura, com els trobadors medievals.

Aquest programa l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport del Consell Insular de Formentera, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social la Caixa i El Corte Inglés.

La UOM a Formentera s'emmarca en les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, un programa educatiu, formatiu i social adreçat a persones més grans de cinquanta anys amb l'objectiu de fer possible l'aprenentatge al llarg de tota la vida i contribuir a l'envelliment actiu, competent i reeixit, i a la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/02/2019

Data de publicació: 30/01/2019