Inauguració de La UOM a Formentera

La UIB organitza aquest programa formatiu per a gent gran que inclou set conferències de febrer a maig de 2018 

Inauguració
Dia: divendres, 2 de febrer de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc, c/de sa Senieta, s/n, Sant Francesc, Formentera. 

Tindrà lloc la inauguració del programa La Universitat Oberta per a Majors a Formentera. A l’acte hi assistiran la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, senyora Vanessa Parellada; el director de l’oficina 598 de CaixaBank, de Sant Ferran, Emiliano Miguel Tur; i el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí.

Tot seguit, la doctora Paula Oliver Vara, professora del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i membre del Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia, impartirà la conferència «Les tendències en alimentació: aliments funcionals i aliments personalitzats».

La UOM a Formentera

La UOM a Formentera és un cicle de set conferències que es realitza en diferents nuclis de l’illa entre els mesos de febrer i maig de 2018. Es faran tres conferències a Sant Francesc de Formentera i Sant Ferran de ses Roques i una al Pilar de la Mola, que versaran sobre temes com ara la importància d’una dieta sana i equilibrada, les tendències en el camp de l’alimentació, l’evolució de l’illa de Formentera al llarg del segle XX, les TIC, el canvi climàtic o el passat i present de la construcció naval a les Pitiüses.

Aquest programa l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears amb el suport del Consell Insular de Formentera, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social "la Caixa" i El Corte Inglés.

La UOM a Formentera s'emmarca en les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, un programa educatiu, formatiu i social dirigit a persones més grans de cinquanta anys amb l'objectiu de fer possible l'aprenentatge al llarg de tota la vida i contribuir a l'envelliment actiu, competent i reeixit i a la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/02/2018

Data de publicació: 30/01/2018