Inauguració de La UOM a Formentera

La UIB organitza aquest programa formatiu per a gent gran que inclou set conferències de març a juny de 2017 

Inauguració
Dia: divendres, 3 de març de 2017
Hora: 16.30 hores
Lloc: Centre Social dels Majors de Sant Ferran, c/ de València, s/n, Sant Ferran, Formentera 

Tindrà lloc la inauguració del programa La Universitat Oberta per a Majors a Formentera. Hi intervindran la consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell de Formentera, senyora Vanessa Parellada; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana M. Seguí; i un representant de CaixaBank.

Tot seguit, el doctor José M. Escalona, professor contractat doctor del Departament de Biologia de la UIB i investigador del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies, impartirà la conferència «El vi, un aliment saludable».

La UOM a Formentera

La UOM a Formentera és un cicle de set conferències que es realitza en diferents nuclis de l’illa entre els mesos de març, abril, maig i juny de 2017. Es faran tres conferències a Sant Francesc de Formentera i Sant Ferran de ses Roques i una al Pilar de la Mola, que versaran sobre temes com ara el racisme i la xenofòbia, les herències, el mal d'esquena, el vi, els primers auxilis, la geografia de Formentera i les al·lèrgies.

Aquest programa l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la Universitat de les Illes Balears amb el suport del Consell Insular de Formentera, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social "la Caixa" i El Corte Inglés.

La UOM a Formentera s'emmarca en les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, un programa educatiu, formatiu i social dirigit a persones més grans de cinquanta anys amb l'objectiu de fer possible l'aprenentatge al llarg de tota la vida i contribuir a l'envelliment actiu, competent i reeixit i a la millora de la qualitat de vida de la gent gran. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/03/2017

Data de publicació: 27/02/2017