Inauguració de La UOM a Eivissa

 La doctora Joana Maria Petrus impartirà la conferència inaugural

Roda informativa
Dia: divendres, 17 de novembre de 2017
Hora: 16.30 hores
Lloc: Seu
universitària d'Eivissa i Formentera, c/ del Calvari, 1, Eivissa 

Tindrà lloc una roda informativa per presentar el programa La UOM a Eivissa. El conseller de Cultura del Consell d'Eivissa, senyor David Ribas; la tinent de batlle de l'Ajuntament d'Eivissa senyora Elena López; el director de la UOM, senyor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí, atendran els mitjans de comunicació interessats.

Inauguració
Dia: divendres, 17 de novembre de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Seu
universitària d'Eivissa i Formentera, c/ del Calvari, 1, Eivissa 

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2017-18 del programa La Universitat Oberta per a Majors a Eivissa. Hi intervindran el conseller de Cultura del Consell d'Eivissa, senyor David Ribas; la tinent de batlle de l'Ajuntament d'Eivissa senyora Elena López; el director de l’oficina Store Vara de Rey de CaixaBank, senyor Juan José Bertomeu Garcia; el director de la UOM, senyor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí.

La doctora Joana Maria Petrus, professora del Departament de Geografia de la UIB, impartirà la conferència inaugural, «Vigilats des del cel: el paper estratègic de les illes Balears durant la Segona Guerra Mundial». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/11/2017

Data de publicació: 14/11/2017