Inauguració de Ciència per a Tothom

Més de 5.000 alumnes de primària i secundària participaran en la cita de divulgació científica més important de les Illes Balears que té lloc a la UIB 

Dia: dijous 12 de maig de 2022
Hora: 10 hores
Lloc: davant l’estació del metro del campus de la UIB 

Tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears la inauguració de Ciència per a Tothom, la cita de divulgació científica més important de les Illes Balears.

A les 10 h, es farà una fotografia de grup de les autoritats i tot seguit passejaran per les paradetes d’experiments i tallers de Ciència per a Tothom.

Hi seran el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot; la presidenta del Govern de les Illes Balears, senyora Francina Armengol; el president del Parlament de les Illes Balears, senyor Vicenç Thomàs; el batlle de Palma, senyor José Hila; el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, senyor Miquel Company; el secretari autonòmic d´Universitat, Recerca i Política Lingüística, senyor Miquel Àngel Sureda; el director general de Política Universitària i Recerca, senyor Josep Lluís Pons; el responsable d’acció social de CaixaBank, senyor Diego Riera; i la gerent de Fundació Sa Nostra, senyora Lucía Martín. També els hi acompanyaran els membres del Consell de Direcció de la UIB, els directors dels departaments i dels instituts de recerca.

Ciència per a Tothom, l'organitza PortUIB amb la col·laboració de la FECYT - Ministeri de Ciència i Innovació, la Fundació “la Caixa”, la Fundació Sa Nostra i CaixaBank.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 12/05/2022

Data de publicació: 11/05/2022