«Il·lusions científiques», el vídeo de l'IMEDEA (CSIC-UIB) per conscienciar sobre el paper de la dona en la ciència i fomentar les vocacions científiques

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència, l'IMEDEA presenta el vídeo Il·lusions científiques, amb el qual, a través de les experiències vitals de les investigadores del centre de recerca, vol conscienciar tothom sobre les dificultats a què han de fer front les dones en el desenvolupament de la seva carrera científica.

A Il·lusions científiques, tretze investigadores de l'IMEDEA d’edats i categories professionals diferents responen preguntes relacionades amb la seva trajectòria professional com a científiques. També parlen dels obstacles que s’han trobat i de la motivació que els ha ajudat a tirar endavant per assolir les seves metes.
 
L'Assemblea General de Nacions Unides va proclamar l'11 de febrer Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència amb l'objectiu d'aconseguir l'accés ple i equitatiu de les nines i les dones a la ciència. L’IMEDEA ha elaborat aquest audiovisual per donar a conèixer el paper de la dona en l'àmbit de l’R+D+I i fomentar les vocacions científiques entre les nines:

Data de publicació: 12/02/2021