IX Miniolimpíada de Física i Química a les Illes Balears

Dia: dimecres, 22 de maig de 2013
Hora: 10 hores
Lloc: aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma,
i a les seus de Menorca i d’Eivissa i Formentera. 

Tindran lloc les proves de la IX Miniolimpíada de Física i Química, organitzada pels departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears, i per l’Associació de Químics, i amb la col·laboració de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, i del Col·legi Oficial de Químics.

L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels seus coneixements en aquestes matèries.

Hi participen 106 estudiants (82 alumnes de Mallorca, 13 de Menorca i 11 d’Eivissa) que representen 35 centres de totes les illes (27 de Mallorca, 4 de Menorca, 4 d’Eivissa).

El programa de la Miniolimpíada és el següent: 

  • 9.15 hores. Arribada a l’edifici Mateu Orfila i Rotger
  • 9.45 hores. Acte de benvinguda.
    Hi seran presents: Dr. Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; Dr. Juan Jesús Fiol, director del Departament de Química de la UIB; Dr. Climent Ramis, director del Departament de Física de la UIB; i Dr. Joan Frau, professor de Química Física de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.
  • 10 hores. Inici de la prova
  • 12 hores. Es convidarà els participants, així com els professors, a unes demostracions pràctiques a càrrec de professorat dels departaments de Química i de Física de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 22/05/2013

Data de publicació: 20/05/2013