IX Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

Dia: dijous, 10 de novembre de 2016
Hora: 17 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la IX Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar. Hi intervindran el senyor José Luis Acea, conseller delegat de Banca March; el senyor Rafael Salas, president de l'Associació Balear de l'Empresa Familiar; el doctor Rafel Crespí, director de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.

Tot seguit, el doctor Rafel Crespí serà l'encarregat de presentar els primers resultats de l'estudi sobre el finançament de l'empresa familiar europea, elaborat amb la doctora Cristina Ruiz, professora de l'IE Business School.

Després, el director de l'àrea de Banca Corporativa de Banca March, senyor José Manuel Arcenegui, dissertarà sobre les diferents alternatives de finançament per a l'empresa familiar.

Clourà les jornades la intervenció del senyor Ignasi Biosca, conseller delegat i nét del fundador de Reig Jofre, una companyia farmacèutica cotitzada, enfocada principalment a la recerca, el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de medicaments i complements nutricionals.

La Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar (CBMEF) és una iniciativa conjunta de la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF), l’Associació Balear de l’Empresa Familiar (ABEF) i la Banca March per a l’estudi i investigació de les característiques i la problemàtica de l’empresa familiar. La CBMEF pretén impulsar l’anàlisi i la divulgació, des de múltiples perspectives, de l’especial significació i rellevància estratègica de l’empresa familiar per a l’economia i la societat dels països, singularment a Espanya i les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/11/2016

Data de publicació: 28/10/2016