IV Congrés Ibèric de Sistemàtica Biològica

L'organitzen la UIB i l'IMEDEA (CSIC-UIB) i tindrà lloc del 15 al 17 de gener a Sa Riera  

Dies: 15, 16 i 17 de gener de 2018 
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

El Departament de Biodiversitat Animal i Microbiològica de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB) i el Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears organitzen el IV Congrés Ibèric de Sistemàtica Biològica (CISA2018), que tindrà lloc a Sa Riera del 15 al 17 de gener de 2018.

L'objectiu principal del CISA2018 és presentar una recerca capdavantera en sistemàtica biològica per a la comunitat científica i el públic en general, fomentant la participació de joves investigadors i promovent discussions inspiradores en aquest camp. També s'ha organitzat un atractiu programa d'activitats socials per facilitar converses científiques i no científiques, i per conèixer la ciutat de Palma.

El CISA2018 té un programa atractiu amb excel·lents oradors plenaris i xerrades i pòsters sobre codis de barres d'ADN, taxonomia i sistemàtica, filogeografia, filogènia i sessions de biologia evolutiva.

El Congrés CISA 2018 es durà a terme gràcies al finançament de la Direcció General d'Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears i els fons europeus del programa FEDER.  

Data de l'esdeveniment: 15/01/2018

Data de publicació: 11/01/2018