III Jornades IDISPA

Els grups de recerca del IUNICS participen en les jornades organitzades per l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma els dies 7 i 8 de novembre a l'Hospital Universitari  

Inauguració
Dia: dilluns, 7 de novembre de 2016
Hora: 15 hores
Lloc: sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de les III Jornades IDISPA, que organitza l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma (IDISPA) els dies 7 i 8 de novembre de 2016. Hi intervindran la consellera de Salut, senyora Patrícia Gómez; el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, doctor Juli Fuster; la directora gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, doctora M. Dolores Acón; el director científic de l'IDISPA, doctor Miquel Fiol; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

El doctor Carlos Segovia, responsable de la Unitat d'Acreditació d'Instituts d'Investigació Sanitària de l'Institut de Salut Carlos III, impartirà la conferència inaugural, «Futur de la investigació sanitària a Espanya».

L'IDISPA és un institut dedicat a la recerca en l'àmbit de la salut en el qual participen investigadors de l'Hospital Universitari Son Espases, la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, la Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, a través de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS). 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/11/2016

Data de publicació: 04/11/2016