III Congrés Internacional sobre Tecnologia Solar

Combinarà la presencialitat amb l’assistència virtual i hi participaran un centenar d'experts en energia

Del 15 al 17 de setembre la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà la International Conference on Solar Technologies & Hybrid Mini Grids, un congrés internacional centrat en la sostenibilitat energètica, que posa el focus en l'energia fotovoltaica i altres energies renovables.

Aquesta conferència s'havia ajornat l'abril del 2020 i finalment es farà en format híbrid: un cinquanta per cent dels participants hi assistirà en línia i la resta, de manera presencial, a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, del campus universitari. S’hi impartiran una setantena de conferències, més de quaranta presentacions i taules rodones, a càrrec de ponents dels cinc continents. La finalitat és proporcionar una visió general sobre l’accés a l’energia, cercar solucions noves i debatre sobre les que ja existeixen.

El congrés està organitzat per Trama TecnoAmbiental (TTA) i la UIB, amb el suport d’UIBCongrés, el servei d’organització d’esdeveniments de la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB), i de les organitzacions associades Waterloo Institute for Suitanable Energy (WISE), SNV, Siemens Stiftung, l’Oficina Federal per al Medi Ambient de la Confederació Suïssa, Karlsruhe Institute of Technology (KIT), i Modern Energy Cooking Services (MECS).

Està previst que hi prenguin part un centenar de persones, que tindran una oportunitat única d’intercanviar experiències i coneixements entre institucions, personal acadèmic i professionals per fomentar una indústria descentralitzada.

Inauguració

Dia: dimecres, 15 de setembre de 2021
Hora: 16 hores

Lloc: edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma

La inauguració del congrés serà a càrrec del doctor Andreu Moià, professor del Departament d’Enginyeria Industrial i Construcció de la UIB; el senyor Xavier Vallvé, soci fundador de Trama TecnoAmbiental; i la doctora Lorenza Carrasco, vicerectora d’Innovació i Transformació Digital de la Universitat de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 15/09/2021

Data de publicació: 13/09/2021