III Col·loqui Internacional Ramon Llull i el Lul·lisme

L'IEHM i la Província Espanyola de la Tercera Ordre Regular de Sant Francesc coorganitzen aquesta reunió d'investigadors sobre la figura i l'obra de Ramon Llull 

Inauguració
Dia: dijous, 5 de març de 2020
Hora: 16 hores
Lloc: col·legi de Sant Francesc, c/ de Ramon Llull, 1 Palma

Els dies 5, 6 i 7 de març de 2020 tindrà lloc, en el col·legi de Sant Francesc de Palma, el III Col·loqui Internacional Ramon Llull i el Lul·lisme, coorganitzat per la Província Espanyola de la Tercera Ordre Regular de Sant Francesc i l'Institut d'Estudis Hispànics en la Modernitat (IEHM), de la Universitat de les Illes Balears.

Intervindran en la inauguració el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull; el director de l'IEHM, Dr. Jaume Garau; Fr. Jaume Puigserver, provincial de TOR; i Fr. Lucio M. Nontol, TOR organitzador.

L'objectiu d'aquest col·loqui és aprofundir en el coneixement de la figura i l'obra de Ramon Llull i en la seva projecció en la història. En aquesta ocasió, el tema és l'estudi de les relacions entre fe i enteniment, una de les claus del pensament lul·lià.

El congrés comptarà amb deu ponències, que pronunciaran professors d'universitats i centres de recerca espanyols, portuguesos, alemanys i italians sobre diversos aspectes de l'obra de Ramon Llull i dels seus seguidors.

Aquest col·loqui és el resultat de la col·laboració entre la Província dels Franciscans de la TOR (que pretén promoure activament l'estudi i el culte lul·lià) i l'Institut d'Estudis Hispànics en la Modernitat (que té com una de les línies preferents de recerca la figura i l'obra de Llull, així com el seu reflex en l'època moderna).

Data de l'esdeveniment: 05/03/2020

Data de publicació: 03/03/2020