II trobada de la Iniciativa Ramon Llull 2030

La Universitat de les Illes Balears ha acollit la segona trobada de les entitats que treballen en la iniciativa Ramon Llull 2030. La trobada ha estat encapçalada per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet.

La Iniciativa Ramon Llull 2030 té com a objectiu implementar solucions integrals i innovadores per transformar la façana marítima de Palma en el mostrador del coneixement balear. Aquesta transformació es vol dur a terme mitjançant la implicació i la col·laboració de l’Administració pública, el sector empresarial, els agents socials i les institucions acadèmiques.
La trobada ha servit per avaluar els resultats de les I jornades, que es varen realitzar el passat mes d’abril amb el finançament de la conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern balear.
Un dels aspectes rellevants que s’han tractat ha estat el d’incorporar les moltes aportacions ciutadanes recollides durant les jornades passades i traduir-les en línies estratègiques que portin al desenvolupament de projectes concrets en un territori tan especial com és la façana marítima de Palma.

Hi han assistit:

El senyor José F. Hila, batle de Palma, el senyor Biel Barceló, vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme; el senyor Josep Lluís Pons, director general d’Innovació i Recerca, el senyor Joan Riera, gerent d’Urbanisme de Palma, el senyor Jorge Martín, responsable d’Innovació de l’Autoritat Portuària de les Illes Balears, el senyor Bartomeu Gomila, president de la comissió d’Innovació, Finançament i Màrqueting de la Cambra de Comerç de Mallorca, la senyora Marta Vall-Llossera, degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, el senyor Ernest Bonnín, director general d’Endesa-Balears, el senyor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la Universitat, i la senyora Silvia Delgado, col·laboradora. 

Arxius relacionats

Data de publicació: 10/02/2017