II Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears

El fòrum de trobada entre els professionals de l'educació i els grups de recerca de l'IRIE es farà els dies 15 i 16 de desembre  

Inauguració
Dia: el divendres 15 de desembre de 2017
Hora: 16 hores
Lloc: Aula Magna, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

L'Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) organitza les II Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears, que tindran lloc els dies 15 i 16 de desembre de 2017. A la inauguració hi intervindran el vicerector de Docència, doctor Joan Frau; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; el director general d'Innovació i Recerca, senyor Josep Lluís Pons; i el director de l'IRIE, doctor Jesús Salinas.

Durant dos dies es duran a terme conferències, taules rodones, sessions de treball i presentació de pòsters, en els quals participaran els principals actors del món educatiu de les Illes Balears.

Amb aquest trobada, l'IRIE vol mostrar l'evolució dels seus grups de recerca. Es donaran a conèixer els treballs i investigacions que s'han fet des de l'any 2014 i es posaran a la disposició dels centres educatius.

També es presentarà el Pla d'Assessorament als Centres Educatius (PACE), una proposta amb la qual el personal investigador de diferents grups s'ofereix als equips docents dels centres per ajudar-los en les seves propostes concretes d'innovació. El PACE fa palesa, de manera directa i coordinada, la transferència fruit del treball del personal investigador de l'IRIE.

En el marc de les jornades, els alumnes del Doctorat en Educació i del Doctorat en Tecnologia Educativa tindran la possibilitat de presentar la seva recerca i de conèixer l'estat de la d'altres persones que es troben en la seva mateixa situació.

Finalment, l'IRIE vol animar i ajudar en la creació de xarxes de centres innovadors, a imatge de la Xarxa d'Instituts Connectats pel Canvi, integrada per centres de secundària de Mallorca i coordinada per un dels grups de recerca de l'IRIE. Les Jornades volen ser un fòrum de trobada de professionals de l'educació, i l'IRIE es posa a la seva disposició per facilitar la creació i la coordinació de les iniciatives que puguin néixer de la seva inquietud innovadora. 

Data de l'esdeveniment: 15/12/2017

Data de publicació: 29/11/2017