II Jornades d'Experiències Docents a la UIB

El campus universitari serà la seu d’aquesta segona edició de debat sobre la pràctica docent i la creació d’estratègies d’ensenyament i aprenentatge 

Inauguració
Dia: dijous, 30 de gener de 2020
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de les II Jornades d’Experiències Docents, que tenen l’objectiu de millorar els processos d’ensenyament i aprenentatge d’estudiants i docents. Hi assistiran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la secretària Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, i el vicerector de Campus Digital i Transmèdia, doctor Antonio Fernández Coca.

Les jornades, que han estat organitzades des del Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia, tindran lloc els dies 30 i 31 de gener a la UIB i es podran seguir per videoconferència a les seus universitàries de Menorca, Eivissa i Formentera. L’objectiu és parlar sobre maneres d’elaborar una estratègia docent adequada i de formació contínua del professorat universitari, compartir bones pràctiques i aportar idees noves a través de la utilització de l’Aula digital en la implementació d’estratègies docents.

Podeu consultar la pàgina web de Campus Digital, on trobareu tota la informació sobre la programació i les inscripcions de l’esdeveniment.

Les II Jornades d’Experiència Docents es duen a terme gràcies a la coordinació entre el Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia, l’Oficina de Suport a la Docència, el Campus Digital i el Servei de Recursos Audiovisuals de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 30/01/2020

Data de publicació: 22/01/2020