II Jornades Universitàries de Treball Social a la UIB

Els alumnes de Treball Social es reuneixen els dies 15, 16 i 17 de març de 2017  

Inauguració
Dia: dimecres, 15 de març de 2017
Hora: 9.30 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears la inauguració de les II Jornades Universitàries de Treball Social. Hi intervindran la consellera de Serveis Socials i Cooperació, senyora Fina Santiago; el vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, senyor Javier de Juan; el president del Col·legi Oficial de Treball Social de les Illes Balears, senyor Ignasi Martín; el president del Comitè Estudiantil de Treball Social, senyor Jan Gómez; la vicedegana de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctora Fernanda Caro; i el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Miquel Deyà.

Les II Jornades Universitàries de Treball Social es faran els dies 15, 16 i 17 de març a la UIB i han estat organitzades pel Comitè Estudiantil de Treball Social. Aquestes jornades són fruit de l'interès i la preocupació dels estudiants del grau de Treball Social per la seva formació com a futurs professionals i per l'apoderament dels estudiants i la dignificació del Treball Social com a eina de transformació social.

Les jornades volen ser un espai d'aprenentatge que, a través de tallers, taules rodones, cinefòrums i ponències, potenciïn la participació i l'aprenentatge entre iguals de tots els participants.

Concentració

Coincidint amb el Dia Internacional del Treball Social, els organitzadors clouran les jornades amb una concentració reivindicativa que tindrà lloc el divendres 17 de març a les 19.30 hores davant el Consolat de Mar. 

Data de l'esdeveniment: 15/03/2017

Data de publicació: 13/03/2017