I Reunió Científica de la Xarxa Internacional d'Investigació sobre Pallassos d'Hospital

Dia: dijous, 10 de març de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: CaixaFòrum,
plaça de Weyler, 3, Palma

El Departament d'Infermeria i Fisioteràpia i el Departament de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears organitzen la I Reunió Científica de la Xarxa Internacional de Recerca sobre Pallassos d'Hospital, que es durà terme els dies 10 i 11 de març de 2011. 

Aquesta primera reunió científica té com a objectiu dissenyar un projecte de recerca comú per estudiar l'eficàcia dels pallassos d'hospital en la disminució del malestar emocional infantil en el context hospitalari. En la trobada hi intervindran els investigadors Juan Manuel Ortigosa, de la Universitat de Múrcia; Patrícia Arriaga i Sara Fernandes, de l'Institut Universitari de Lisboa; Laura Vagnoli, de l'Hospital Pediàtric Anna Meyer, de Florència; Esperança Ponsell, del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB; i Gloria García de la Banda, del Departament de Psicologia de la UIB. Aquestes dues darreres en són les organitzadores.

La Xarxa Internacional de Recerca sobre Pallassos d'Hospital és el resultat de la suma d'esforços i de l'experiència investigadora de diferents investigadors de països europeus. Aquesta xarxa multidisciplinària internacional es creà a partir de la I Jornada sobre el Valor Terapèutic dels Pallassos d'Hospital, que es va dur a terme a Mallorca l'octubre de l'any passat.

La trobada compta amb la col·laboració de Sonrisa Médica i el finançament del Govern de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 10/03/2011

Data de publicació: 09/03/2011