I Premis Transferència de Coneixement als millors treballs de fi de grau i de màster

Ha tingut lloc l’acte de lliurament dels Premis Transferència de Coneixement als millors treballs de fi de grau i de màster, amb l’assistència de  la senyora Maria del Mar Socias, gerent del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB); la senyora Núria Hinojosa, gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI); el doctor Lluis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB); la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

La Fundació Universitat-Empresa, el Vicerectorat d’Innovació i Transferència i el Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport de la Càtedra d'Empresa del Govern de les Illes Balears, han convocat per primera vegada aquests Premis de Transferència de Coneixement, amb la finalitat d’estimular la realització de treballs de fi de grau i de màster orientats a acostar la Universitat a la societat.

La guanyadora del primer premi ha estat Sonia Alhama Gil, pel treball de fi de grau «Anàlisi de l’impacte de les condicions atmosfèriques sobre el consum energètic a les instal·lacions esportives». El tutor és el doctor Víctor Homar Santaner. Ha rebut un iPad, un certificat i un abonament anual a CampusEsport.

La resta de guanyadors, que han rebut un certificat i un abonament anual a CampusEsport, són:

  • Llorenç Seguí Capllonch, pel treball de fi de grau «App para Emergencias 112». Els tutors són el doctor Carlos Juiz i la doctora Beatriz Gómez.
  • Maud Thiry, pel treball de fi de grau «Una Arquitectura Escolar para la Pedagogía Contemporánea». La tutora és la doctora Dolors Forteza.
  • Francesc de Borja Mas Boned, pel treball de fi de grau «Simulador de esfuerzos mecánicos para líneas de media y baja tensión». Els tutors són els doctors Miquel Roca Adrover i Antoni Villalonga.
  • Isabel Maria Salvà Jordà, pel treball de fi de grau «TDAH i dificultats d'aprenentatge en matemàtiques». El tutor és el doctor Bartomeu Mut.
  • Alba Alcover Carmona, pel treball de fi de grau «Joan y el asma. Diseño, producción y validación de un material didáctico multimedia destinado a pacientes infantiles con asma». La tutora és la doctora Bárbara de Benito.
  • Alicia Rivero Torres, pel treball de fi de grau «Educació per a la salut visual a l'educació infantil: l'impacte de les noves tecnologies». La tutora és la doctora Gemma Tur.
  • Caiyuan Zhu, pel treball de fi de grau «Alternatives a Markowitz: Mètodes simples de construcció de carteres». El tutor és el doctor Antonio Vaello.
  • Penélope Ramírez Paulino, pel treball de fi de grau «Does Spain pay enough attention to China? An Export Gravity Equation and a Firm Case Study». El tutor és el doctor Aleix Calveras.
  • Victòria Pons Gómez, pel treball de fi de grau «Evolución, sostenibilidad y reformas del gasto sanitario público». El tutor és el doctor Joan Carles Rosselló.

Data de l'esdeveniment: 04/12/2015

Data de publicació: 03/12/2015