I Jornades de cooperatives d'ensenyament

Dies: 10 i 11 d'abril de 2008
Hora: 16 h

Lloc: sala d'actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindran lloc les I Jornades de cooperatives d'ensenyament, que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació de la UIB i Cooperatives de Treball de les Illes Balears i que aplegaran un total de 60 participants de 16 cooperatives d'ensenyament de Mallorca.

Les jornades s'organitzen amb la voluntat de debatre sobre la situació de les cooperatives d'ensenyament i els reptes de futur.

La presentació de les jornades serà a les 16 hores, anirà a càrrec de la senyora Jacqueline Cardell, presidenta de la Sectorial d'Ensenyament. La conferència inaugural la pronunciarà la doctora Dolors Forteza, degana de la Facultat d'Educació de la UIB, que parlarà sobre la cooperació com a metodologia d'aprenentatge.

La cloenda serà divendres, dia 11 a les 18.30 hores. Hi serà present la senyora Jacqueline Cardell, presidenta de la Sectorial d'Ensenyament; el senyor Miquel Martorell, director general de Planificació i Centres; el senyor Josep Serra, director general d'Innovació i Formacio de Profesorat; el senyor Enric Pozo, president de la Unió de Cooperatives de Treball de les Illers Balears; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 10/04/2008