I Jornades de Psicologia, Forces Armades i Cossos de Seguretat

La intervenció en emergències centra la primera edició d'aquesta jornada organitzada per la UIB, la Reial Lliga Naval Espanyola i l'Associació Balear per a la Promoció de la Psicologia Clínica i de la Salut 

Inauguració
Dia: dijous, 2 de febrer de 2017
Hora: 10.30 hores
Lloc: Aula Magna, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears la inauguració de les I Jornades de Psicologia, Forces Armades i Cossos de Seguretat: Intervenció en emergències. Hi intervindran la delegada del Govern a les Illes Balears, senyora Maria Salom; el comandant general de les Balears, senyor Juan Cifuentes; el degà del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears, senyor  Javier Torres; la delegada de la Reial Lliga Naval Espanyola, doctora María Dolores Pujadas; el degà de la Facultat de Psicologia de la UIB, doctor Jordi Pich; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Les jornades tindran lloc els dies 2 i 3 de febrer de 2017 a la UIB i tenen com a objectiu donar a conèixer les darreres innovacions de la Psicologia aplicada a l'àmbit de les forces i els cossos de seguretat, així com reduir la distància entre la societat i l'activitat de servei d'aquests col·lectius. A més, es vol contribuir a l'optimització i al desenvolupament científic de la competència dels professionals d'aquest camp i es volen donar a conèixer les possibles sortides professionals als alumnes universitaris.

Els continguts de les jornades es dirigeixen de manera fonamental a psicòlegs i altres professionals de l'àmbit de les ciències de la salut i, específicament, de les emergències; als membres de les forces i els cossos de seguretat; als estudiants; i al públic en general. Aquest esdeveniment és d'interès general i es planteja com un mitjà per afavorir les recomanacions de la UNESCO sobre l'educació en emergències i la seva implicació en el sistema educatiu, sanitari, assistencial i legal, per prevenir conductes desadaptatives i com a mitjà de prevenció davant situacions de risc.

Les jornades les organitzen conjuntament la delegació de Balears de la Reial Lliga Naval Espanyola, l'Associació Balear per a la Promoció de la Psicologia Clínica i de la Salut i la Facultat de Psicologia de la UIB.  

Clausura
Dia: divendres, 3 de febrer de 2017
Hora: 13 hores
Lloc: Aula Magna, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la clausura de les I Jornades de Psicologia, Forces Armades i Cossos de Seguretat: Intervenció en emergències. Hi intervindran la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, senyora Angélica Pastor; la subdelegada de la Reial Lliga Naval Espanyola, senyora Connie Bonany; la coordinadora del Grup d'Intervenció Psicològica del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, senyora Antònia Ramis; i els professors de la Facultat de Psicologia, doctors Francisco Javier Pérez Pareja i doctor Albert Sesé.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/02/2017

Data de publicació: 25/01/2017