I Campus d'Estiu d'Innovació Tecnològica

L’Escola Politècnica Superior, APSL, Habitissimo i Logitravel Group impartiran cursos gratuïts als alumnes del grau d’Informàtica amb millor expedient acadèmic 

Inauguració
Dia: dilluns, 20 de juliol de 2015
Hora: 15 hores
Lloc: edifici Anselm Turmeda, campus universitari, Palma 

L’Escola Politècnica Superior de la UIB, juntament amb les empreses APSL, Habitissimo i Logitravel Group organitzen el primer Campus d’Estiu d’Innovació Tecnològica.

Del 20 al 24 de juliol de 2015, tècnics experts de les tres empreses faran cursos gratuïts de programació web, mòbils, i dades massives, entre d’altres, als millors alumnes de tercer i quart curs del grau d’Enginyeria Informàtica.   

A la inauguració hi assistiran la doctora Yolanda González, directora de l’EPS, el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, i representants de les empreses que participen al campus d’estiu: APSL, Habitissimo i Logitravel Group.

Un campus tecnològic a tres bandes

L'Escola d'Estiu d'Innovació Tecnològica és una iniciativa de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UIB, adreçada als estudiants del grau d'Enginyeria Informàtica amb millors expedients acadèmics, de tercer o quart curs. S'han seleccionat els 20 millors estudiants, els quals assistiran de dilluns a dijous de 15 a 20 hores a sessions de formació tècnica impartides per professionals procedents de tres empreses capdavanteres en tecnologia situades al ParcBIT: Habitissimo, APSL i Logitravel. A les sessions aprendran conceptes relacionats amb dades massives, programació per a dispositius mòbils, comerç electrònic, bones pràctiques de desenvolupament de codi, programació web, etc.

El divendres al matí, els alumnes visitaran les tres empreses col·laboradores. 

Documents relacionats

Data de publicació: 12/06/2015