Guanya una miniconsola retro o un minidron en la primera gimcana virtual per als alumnes de l'EPS

L'Associació d'Alumnes de l'Escola Politècnica Superior organitza aquesta competició de reptes  

El dimecres 16 de maig es realitzarà la primera Gimcana informàtica organitzada per l’Associació d’Alumnes de l'Escola Politècnica Superiorde la Universitat de les Illes Balears. Consistirà en una plataforma de reptes en la qual aniràs acumulant punts segons la rapidesa en què els resolguis. El mateix dia es farà pública la pàgina de registre.

Qui pot participar-hi?

L’únic requisit és ser estudiant de l'EPS. El dia de la gimcana tan sols has d’accedir a la plataforma i registrar-t’hi. Pots registrar-te de forma individual o en equip. Da-li cebes i resol tots els reptes que puguis!

Quins premis hi ha?

Hi haurà quatre premis: una consola retro i tres minidrons. Se seguirà el rànquing de puntuacions, perquè cada guanyador pugui triar el seu premi.

Com es resolen els reptes?

Els reptes consten d’un títol, una puntuació, un temps límit de resolució (abans de desaparèixer), una descripció (on pot haver-hi enllaços, descripcions d’accions concretes, formes de resoldre el repte…), un camp per introduir la flag (paraula que et permet guanyar els punts) i el nombre d’intents (que poden ser limitats o infinits).

Cada vegada que introdueixis una flag, el programa t’indicarà si és correcta o incorrecta. En cas de ser correcta, se sumaran punts al teu marcador. Si ets el primer a resoldre el repte, guanyaràs una medalla d’or (dins la plataforma).

Estau preparats? 

AAEPS{QueNoSeEntereNadie}

 

 

Data de publicació: 15/05/2018