Grup de lectura sobre llenguatge i síndrome de Williams

Aquesta activitat l'organitza el Laboratori d'Investigació en Complexitat i de Lingüística General perquè els alumnes de màster i doctorat es preparin per participar en congressos científics internacionals 

El Laboratori d'Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE) de la UIB ha organitzat un grup de lectura sobre llenguatge i cognició en persones amb la síndrome de Williams.

Les sessions d'aquest cicle tenen lloc cada quinze dies, en divendres, i s'hi discuteixen i comenten articles científics en llengua anglesa. L'objectiu d'aquesta activitat és preparar els alumnes de màster i doctorat per als congressos científics internacionals i perquè millorin les seves habilitats com a lectors d'articles científics.

La propera sessió d'aquest seminari tindrà lloc el divendres 31 de març, a les 11 hores, al Laboratori de Filologia Catalana, a l'edifici Ramon Llull. En aquesta sessió es comentarà l'article següent:

Robinson, B. F., Mervis, C. B. & Robinson, B. W. (2003). «The Roles of Verbal Short-Term Memory and Working Memory in the Acquisition of Grammar by Children With Williams Syndrome». Developmental Neuropsychology, 23 (1&2), 13-31. 

Data de l'esdeveniment: 31/03/2017

Data de publicació: 29/03/2017