Grau de Turisme: doble titulació amb la Universitat de Ningbo

Signatura d’un conveni per desenvolupar un programa de doble titulació amb aquesta universitat xinesa 

Dia: divendres, 26 de juny de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

El Rector de la Universitat de Ningbo (Xina), doctor Guo Huawei, i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, han signat un conveni per desenvolupar un programa de doble titulació que permeti als alumnes de totes dues universitats obtenir els títols de grau de Turisme de la UIB i grau de Gestió del Turisme de la Universitat de Ningbo.

També han assistit a la signatura del conveni el vicerector d'Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés; el vicerector de Títols i Tecnologia, doctor Xavier Varona; el degà de la Facultat de Turisme, doctor Bartomeu Deyà; i el doctor Vicente Ramos, professor del Departament d’Economia Aplicada de la UIB.

Aposta per la internacionalització

El curs 2015-16 serà el primer en què els alumnes d’ambdues universitats podran participar en aquest programa de doble titulació, que és el resultat de l’aposta per la cooperació acadèmica en l’àmbit internacional de totes dues universitats.

Per sol·licitar l’admissió en el programa, els alumnes hauran d’haver superat un mínim del 75 per cent dels crèdits de la titulació de la universitat d’origen en el moment de la seva incorporació a la universitat de destinació, i les assignatures recomanades pels coordinadors acadèmics  del conveni. 

Per poder obtenir la doble titulació, els alumnes hauran de completar la totalitat del grau a la universitat d’origen i superar un mínim de 60 crèdits del conjunt d’assignatures de la titulació de l’altra universitat. 

Data de l'esdeveniment: 26/06/2015

Data de publicació: 25/06/2015